Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

HA KÉTSÉGBE VAGY ESVE és KILÁTÁSTALAN, lehetetlen ROSSZ HELYZETBE KERÜLTÉL!

2016. május 03. - Karácsonyi Klári

IMÁDKOZNI!....IMÁDKOZNI!........IMÁDKOZNI!

MIKOR és HOGYAN KELL IMÁDKOZNI, ha még sohasem csináltad?

Ha van lakásod akkor mikor nem zavar senki kezdj el imádkozni, akkor is ha soha nem tettél még ilyent.  CSAK A SAJÁT EGYSZERŰ SZAVAIDDAL!

Ha nincs már fedél sem a fejed felett akkor menj el egy parkba és egy padon imádkozz!

Mond el a saját szavaiddal Istennek mi történt veled és azt is mond el, hogy kéred segítsen neked, akkor is ha sok dologban te vagy a hibás, hogy ilyen helyzetbe kerültél!

Vagy ha neked az a jobb, akkor kérlek menjél el bármilyen templomba ami neked szimpatikus és ott imádkozzál! Az a lényeg, hogy Istenhez szóljál a saját szavaiddal és minden gondodat, bánatodat mond el neki őszintén!

Kérjed, hogy bocsásson meg neked,

a Fia Jézus Nevében kérjél segítséget!  Bármiben.  A Bibliában van leírva, hogy Jézus nevében kell kérni a segítséget részünkre!  Avval, hogy imádkozni hajlandó vagy, avval elismerted, hogy Ő ISTEN létezik és ennyi elég, hogy meghallgasson!

Rövid időn belül fogsz választ kapni, tudni fogod ez a válasz neked szól és nem hagy el, segíteni fog!

Amit elkövettél bármilyen bűnt, vagy rossz dolgot, azért megkapod a büntetésedet, azt soha nem ússza meg az ember, de Isten nem fog elhagyni, segíteni fog, hogy kibírd!

Ha te vagy az áldozat és téged kell megvédeni, akkor várhatod a védelmet, segítséget Istentől, csak mindig őszintén kell szólni hozzá, mivel Őt nem lehet becsapni, Isten látja mi van legbelül a szívedben mit gondolsz!  Mindenkit becsaphatsz, ha jó színész vagy, de Istent sohasem!

Kérj Istentől védelmet, segítséget a bajaidra, imádkozzál hozzá, éljél a jövőben becsületes, tisztességes, normális életet! Ne légy munkakerülő, minden munkát el kell vállalni, ne légy link, hazug,  csaló,iszákos, felelőtlen ember és Ő melletted marad és mindenben segíteni fog!  Csak így tudsz emberi életet élni és kikerülni az esetleges mocsárból, amiben vagy, mert az csak húz lefelé, és lefelé, mindig mélyebbre kerülsz!

 

Kérd, hogy Isten segítsen neked megváltozni, mert Istennél semmi sem lehetetlen!

 

Esetleg  ha az a véleményed, nincs semmi bajod, mindent magadnak köszönhetsz, miért imádkoznál??

 

  Akkor "Csak" azért kéne imádkozni, megköszönni,hogy egészséges a gyereked, feltudsz kelni az ágyból, nem vagy beteg, látod a napot és az eget,  van mit enned, ki tudod fizetni a villanyszámlát, nem kell ázni, fázni, van hol aludjál nyugodtan, van aki átöleljen, vannak akiket szeretsz, tudsz dolgozni, hallgathatsz egy remek zenét........és sok-sok mindenért akkor is Hálát lehet adni, hiszen sajnos rengeteg magyar ember van, akiknek sajnos ez nem adatott meg............!!!

 

A HITTEL MONDOTT ŐSZINTE IMA, MINDIG MEGHALLGATÁSRA TALÁL!

 

Ezt az éneket amit hallani fogsz Istenhez énekli az előadó. Az eredeti holland nyelven van,- egy hívő, pék szakmával rendelkező, de operaénekesi hanggal megáldott ember énekli - és ott van  ez a dal magyarul is, hogy értsed miről szól!

Kívánom, hogy minden gondod, problémád, bánatod, betegséged és megoldatlan,  lehetetlen helyzeted a Jó Isten segítségével helyre jöjjön és a hátra lévő életedet Isten gazdag áldása alatt éljed a Jézus nevében, Ámen!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr438683802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása