Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

HA BÁRMILYEN GOND, BETEGSÉG, MAGÁNY GYÖTÖR......Mi a megoldás?

2016. december 15. - Karácsonyi Klári

MIT JELENT ISTENHEZ TARTOZNI...?

air-84675_960_720.jpg

Ha bármilyen gond, betegség, magány gyötör......és nem találod a kiutat... van rá megoldás!!!

 

Igen van rá megoldás....ha nem vagy ateista!

NEM KELL AHHOZ KARÁCSONYNAK SEM LENNI, HOGY SEGÍTSÉGET KAPJÁL, HA AKAROD!

Nem akarom hosszúra venni, hogy legyen türelmed elolvasni. Minden lehetetlen helyzetből van kiút!

"Minden lehetséges annak, aki hisz"

Ezért el kell gondolkoznod azon, hogy elképzelhetőnek tartod-e, hogy mégis van egy valaki akit Istennek hívunk és teremtette a földet, az embert és minden élőlényt?

Mivel az ember, az engedetlensége miatt kiűzetett a paradicsomból, ahol nem volt gondja, - mert Isten mindenről gondoskodott,-  és így szabad akaratot kapott, azt csinálhatott amit akart!    Ide jutott....!

 

De nagyon sajnálta Isten a teremtményeit, hogy elpusztulnak és a sátán úgy garázdálkodik az életükön, kínozza őket, ahogy akarja!

A sátán mindent eltud veled hitetni,  öl, rabol, lop, csal, hazudik, félrevezet, azt akarja, hogy nehogy Istenhez tartozzál,- akkor nincs joga hozzád -  és ha nem választod Istent szabad akaratodból,  így akkor tönkre tud tenni, teljesen!  Sajnos ez a "mesebeli szellemi lény" létezik, éppen úgy mint az angyalok, Isten, Jézus és a Szentlélek!

Csak abban az esetben fogod megérteni és elhinni, tapasztalni, hogy amit leírtam igaz, ha szabad akaratodból döntesz, hogy teljes mértékben Istenhez akarsz tartozni és elfogadod a számodra adott lehetőséget!

Isten nagyon szereti a teremtményeit és nem akarja, hogy az örök kárhozatban végezzék!

Ezért elküldte a Fiát Jézust a földre, hogy - kissé furcsa módon, de a szellemvilágban minden lehetséges - Jézus keresztre feszítésével elvette a világ bűneit és azért az emberekért halt meg, hogy akik elfogadják tőle ezt a véráldozatot, nem lesznek többé bűnösök, minden eddig elkövetett bűntől megszabadulnak és haláluk után a Mennyországba mehetnek!   Az embernek a lelke /szelleme/ nem öregszik, mindvégig benne marad a testben haláláig, és utána nem mindegy, hogy a keserves pokolba, vagy a Mennyországba távozik a lelkünk!

Jézus azt mondta én vagyok az út, az igazság és az élet! Senki sem mehet az Atyához, hanem csak én általam!

De mivel szabad akaratod van, neked kell eldöntened elfogadod -e ezt a megváltást Jézustól és teljes mértékben hozzá akarsz-e tartozni?

Ha igen akkor megváltozik utána a világ számodra. Isten gyermeke lettél és mint egy jó Atya aki gondoskodik a gyermekéről, lehet neked is minden bajjal, gonddal, problémával, betegséggel az Atyához járulni és kérni kell a Jézus nevében, hogy segítsen rajtad.  Szinte mindig érezhető a segítség!........Nem úgy , hogy egy hangot hallasz, hanem belülről érzed, tudod ez neked szól, válasz vagy segítség érkezett Istentől! 

Hiszen egy jó Atya is igyekszik segíteni a saját gyermekén ha bajban van! Nekünk meg olyan Atyánk van aki az eget, földet teremtette, nincs nála lehetetlen!  Amit akar, azt megtudja tenni!

 

HA  ÚGY DÖNTESZ, HOGY TE IS HOZZÁ AKARSZ TARTOZNI, akkor  el kell mondanod ezt a megtérő imát és a jövőben Isten gyermeke lettél, Jézus vére eltörölte az eddigi bűneidet, tiszta vagy és örök életet kaptál Istennél, nem kell meglátogatnod a pokolt.

 

Aki nevet ezen és viccnek tartja, hülyeségnek, legyen  neki az ő hite szerint, hiszen mindenki meghal egyszer és akkor majd meglátja ki is nevet a végén?

 

JÉZUS mondja: Jöjjetek hozzám mindnyájan akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én nyugalmat, megnyugvást adok nektek!

A MEGTÉRŐ IMA!

 

Ha elmondtad és úgy is gondolod szívedben,.....Isten hozott az új életedben, ahol szellemi védelmet kapsz a sátán erőivel szemben!

Isten gazdag áldása szálljon rád és segítsen védelmezzen Téged az utadon! Ámen!

Ámen= Azt jelenti, így igaz, így van, így legyen!

rainbow-436183_960_720.jpg

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr7112050795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása