Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

A HÍRESSÉGEK.....a terrorizmus,....hurrikán és ISTEN....???!

2019. január 10. - Karácsonyi Klári

HÍRESSÉGEK....a terrorizmus......hurrikán és ISTEN?!

ccykhxr3l7dxen6qxr0tdoab3z76oye.jpg

 

Billy Graham  a 99 éves korában elhunyt világhíres prédikátor lányát megkérdezték. Hogy engedheti meg Isten,  a hurrikánokat, földrengéseket, terrorista garázdálkodásokat, baleseteket, tömeges emberi pusztulásokat és tragédiákat?

 

A VÁLASZ:  Bizonyára Ő is nagyon szomorú ezek miatt.........de mindezeket saját maguknak köszönhetjük!!!!    HOGYAN??????

Hatalmas óvációval, extázisban IMÁDJUK, istenítjük a különféle hírességeket...., rock sztárokat, a sok erkölcstelen, becstelen, agresszióval tele lévő.......beképzelt......harácsoló népséget, teljesen rendben van, hogy milliárdos villákban laknak a föld több helyén......, mert ez nekik jár.....ők különlegesek, alkoholista és kábítószeres mámorban is csodásan szórakoztatják a népséget.

 

DE ISTENT imádni és szeretni.... már ( azt mondják ) nevetséges, igyekezni a parancsolatait betartani........hova tovább hülyeség....., a becsület, erkölcs, tisztesség, szavahihetőség ma már sokak számára ismeretlen szavak..... Bolond, szerencsétlen ember az.....aki a mai modern világban egy több ezer éves ócska könyvre a Bibliára hivatkozik. Ugyan már.....azt is emberek írták és mindenféle hülyeséget a régi kornak megfelelően összeírtak benne. 

Szerencsétlen lelkületű, mankóra szoruló ember, nem tud megállni a saját lábán....akinek isteni segítség kell és még úgy gondolja, hogy a Bibliában leírtak igazak?! (Azt mondják)

 

Hogyan várhatjuk el Istentől...., hogy minden bajban megvédjen bennünket, áldását adja ránk......,???

Ha mindenhonnan kiűztük öt, azt követeljük tőle hagyjon békén és ne zaklassanak minket se a gyerekeinket az ilyen istenféle dolgokkal.........hiszen ez teljesen magánügy!  

A szülök felháborodtak mikor az iskolákba  (Amerika)  be akarták vezetni az imádkozást.  Dehogy kell Biblia az iskolába..., hiszen az azt írja ne ölj, ne lopj, szeresd felebarátodat...stb.

Mi ezt helyben hagytuk...akkor legyen így.  

71b9wlbpill.jpg

Dr. Benjamin Spock azt írta a könyvében.......nem szabad a gyerekeket megfenyíteni......, mikor csintalan, rosszat csinál....hazudik....., majd rá jön később magától......,mert a személyisége eltorzul, ha megrongáljuk az önbecsülését. 

Állítólag  Spock két fia a BBC riporterének úgy nyilatkozott róla, ők soha nem éreztek szeretetet az apjuktól.

Dr. Benjamin Spock unokája  1983-ban öngyilkos lett.....no comment!!!

 

A gyerekek is éljenek úgy, ahogy nekik tetszik...., ( ez a helyes nevelés, azt mondják) azt csinálnak amit ők akarnak....majd felnőnek akkor is...., ha primitív, buta, szeretetlen közegben,......jó  nevelés és intelligencia nélkül  is, mint a gomba!

 

A fiatalok is éljenek úgy , ahogy nekik tetszik.....senki ne prédikáljon..... ők tudják hogyan kell élni....., azt csinálok amit akarok!

Soha nem született  még annyi problémás gyerek mint 1980 után......, személyiség zavaros.......különféle agyi problémákkal és tele másféle komoly betegségekkel.....! 

 

Minden cselekedetnek következménye van......akár jó cselekedet.....akár rossz! De hát ( azt mondják ) a Biblia egy elavult baromság....kit érdekel...? 

 

A hozzáértő szakemberekre  kell hallgatni minden dologban, mert azok tudják  mi a helyes!

 

Mi ezt helyben hagytuk akkor legyen így!

 

AZT ARATJUK LE MOST AMIT ELVETETTÜNK!

 

Elvetettük anno, hogy azt csinálunk amit akarunk......nem kell nekünk semmiféle Isten.....,parancsolat.... felesleges maszlag..., mi tudjuk hogyan kell és akarunk élni!

Ezt vetettük el és  most  ezt aratjuk le a következményeket......., mert a Biblia egy hülyeség....nem igaz!?  (Azt mondják sokan...de!)

100_8646_2.jpg

Miért csodálkozik bárki is, hogy ....ilyen a világ?

Szépen halad a maga által előkészített poklába. Minden marhaságot elhiszünk amit az újságok leírnak az interneten olvasunk....de a Biblia amit leír az hülyeség......nem igaz...! (Azt mondják!)

 

Az erkölcstelen, obszcén, vulgáris dolgok vezető helyen vannak a világhálón.  De Istenről nyilvánosan (Amerika)  se az iskolában, se a munkahelyen nem lehet vitázni....ez magánügy kategória! 

 

TEHÁT AZ IS magánügy, ha Istentől elvetetten élnek egyesek.  Viták és veszekedések, családi marakodások között. Betegen, magányosan nyomorultan, szegényen.....!   Az emberiség nagy részének nem kellett Isten.........hülyeség....lehetetlen mondták sokan, akkor most mindenki egye meg amit főzött magának.........!

43877c7a091adb989e53e90a568bd_1.jpg

 

 xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

MAGÁNÜGYEM: teljesen egyetértek Billy Graham lányával!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr3814554210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása