Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

A KUTYÁS HÖLGY.......HARCA A BOLDOGSÁGÉRT!

2016. március 17. - Karácsonyi Klári

A KUTYÁS HÖLGY HARCA A BOLDOGSÁGÉRT........?!

LÁTTAM A HÉTVÉGEKEN AZ ERKÉLYRŐL, AHOGY MEGJELENIK AZ ARANYOS KIS KUTYÁJÁVAL!

Leül egy padra, ápolt szőke 35-40 körüli nő és a fehér kis kutya körül ugrálja, dobálja  neki a labdát és az önfeledten szaladgál. Röviddel utána  érkezik egy nagy darab, testőr  kinéző 40-es férfi. Jó magas és talán kövérnek is lehetne mondani, olyan mackós típus, leül az asszony mellé és láthatólag nagy egyetértésben, talán szeretetben?.... beszélgetnek. Egy idő után együtt indulnak ki a parkból a nő mindig belekarol a férfibe és én úgy látom, hogy egy boldog pár lehet.......

rose-782513_340_1.jpg

A SZERENCSE is kezemre játszott és megismerhettem Ágit a kutyás hölgyet.... Nem messze dolgozik innen egy kis üzlete van, kozmetikus.  A szomszédasszonyom  meg éppen hozzá jár. Rám is rám fér egy kis kényeztetés  - gondoltam - és elmentem hozzá egy nagy kezelésre. Szeretek beszélgetni 4 órába sok minden belefér. Egyedül voltam az üzletben, így nyugodtan beszélgethettünk.........

 

Kedves, nyílt őszinte teremtésnek láttam aki szintén jó beszélőkével van megáldva. Igen a hölgyek többsége már csak ilyen...

Én indítottam a beszélgetést, hogy milyen aranyos a kutyája, ez örök téma. Végül a férjéről kérdeztem, mert feltételeztem, hogy a férfi akit a parkban láttam a férje. Ez egy hosszú és szomorú történet , de már jól vagyok és mosolyog.....

Külön időpontot beszéltünk meg, mert elmondtam neki nagyon érdekel a története és megtisztelne vele ha elmesélné.

Tudod már éppen öt éve voltam elvált. Megcsaltak és nem bírtam elviselni én adtam be a válópert. A húgom szerint minden férfi ilyen mit hőzöngök? De én nem tudok osztozni, vagy én legyek az egyedüli, vagy nem kell ilyen férfi.

Ezért egyedül éldegéltem. Az üzlet melletti házban van a lakásom 3 szobás szép lakás, elég sok a rezsi. Egy vendégem - akinek saját étterme van - megkérdezte, most jön Pestre egy munkása, nagyon rendesnek látja és lakhatás kell neki, nem adnám-e ideiglenesen az egyik szobámat ki? Miért is ne ha rendes? Már a következő héten beköltözött, nagyon kedves és udvarias volt, jó humorú, sokat nevetett és magasztalt az egekig, hogy neki olyan, de olyan szerencséje van, hogy egy ilyen szép és aranyos tündérnél lakhat. Mindent megkérdezett, hogy nem zavar-e? Nem vagyok oda a nagydarab férfiakért, de kezdtem megkedvelni. Külsőleg óriási kb. 2 méter magas volt és lehetett 130-140kg, a haját  tüsire majdnem kopaszra nyíratta. Végül egy este elmentünk vacsorázni, keveset ivott, de megittuk a pertut. Ágnes és László. Én 38 éves vagyok, ő 40 múlt.  Utána már csak Laci volt nekem. Haza felé mondta, hogy ő kimondhatatlan boldog, mert nem csak egy szép szobát kapott, hanem egy csodát egy bájos mosolyú tündért is a lakással.......! Nem akartam vele direkt nagyon hamar lefeküdni, de ő nagyon udvarias is volt velem, nem tolakodó! Egyszer keresztül mentem az előszobán mikor indultam dolgozni, Laci meg ott állt és olyan, de olyan szemekkel nézett rám, teljesen rosszul éreztem magam, mintha tiszta meztelen lennék.  Jézus Mária ez a pali......., gondoltam, ez előbb utóbb akar majd valamit!....  Vigyázz Ági......Vigyázz!....nehogy megint megégesd magad....De kinek nem tetszik ha csak szépet és jót mondanak rá és örökké dicsérik?  Este már otthon volt mire haza értem és nagyon vártalakkal fogadott......Hozott vacsorát is  és ha nem sért meg együtt elfogyaszthatnánk? Én azt gondoltam ilyen álom pasira vágytam egész életemben. Csodás este volt, még mindig nagyon tisztelettudóan viselkedett, de ha a szemekkel lehetne megenni valaki, akkor már nem maradt volna belőlem egy falat sem. És az a sok bók! Magáról nem sokat beszélt, mikor én szóba hoztam azt válaszolta, egyszer majd mindent elmesél, mit csinált eddig....

Az ágyban csak forgolódtam és örült boldog voltam, megtaláltam, ide küldte a gondviselés akire vártam, hogy fog ez engem dédelgetni, amit kívántam egy udvarias kedves ember aki imádni fog.....Szép az élet..legalább is nekem amíg Laci itt van.  Éreztem, hogy szeretem és kívánom ezt az embert, akiről csak annyit tudok, hogy a vendégem éttermében dolgozik.

Jött a hétvége és én felajánlottam, hogy főzök valamit és együtt ebédelhetünk vasárnap. Pompás lelkendezett Laci és éreztem, hogy nem örül teljesen, de nem tudtam az okát. Déli 12 órában egyeztünk meg, mert ő reggel elment valahová.  Délután 3-kor jött  meg a dél helyett, sűrű bocsánatkérések közepette, hogy ahol volt, onnan nem tudott előbb szabadulni, ne haragudjak. Furcsáltam, de nem haragudtam.

A délután úgy telt el ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindent dicsért, fenséges ízek, istenített és újra a szemek tüzeltek. Madarat lehetett volna velem fogatni, hogy ennyire tetszek, jó vagyok egy pasinál, és kimondta este végre... imádlak!....... De még átölelni sem mert, én bátorítottam és akkor megcsókolt, de nem volt egy nagy durranás, viszont abban a pillanatban még feleszmélni sem volt időm, felemelt és elvitt az ágyig. Ledöntött és olyan hévvel szedte le rólam a ruhát, hogy több helyen elszakadt. A lényeg érdekelte. Nem látott és nem hallott.....semmivel sem foglalkozott, hogy talán én is ott vagyok? A saját szempontjából fontos minden ruhadarabomtól megszabadított és boldog kéjjel vett birtokba. Ilyen nincs, ki ez az ember?  Mintha itt sem lennék?  Talán 3-4 perc telhetett el és elvégezte a dolgát. Pillanatok alatt vissza húzta a nadrágját - mást nem vett  le - és sűrű bocsánat kérések közepette még a kezemet és az arcomat gyorsan megcsókolta és kiviharzott a szobából. Ott ültem kővé dermedve az ágyon legalább egy óra hosszát és megszólalni sem tudtam.... ez az amire vágytam egész életemben.....??  Hát erre aztán nem!

Hétfőn megvártam míg elmegy dolgozni és úgy gondoltam nem akarok vele találkozni, megmondom neki ha látom, keressen más lakást, mert szükségem van a szobára.

Este kopogott és bejött. Mosolygott és megcsókolta az arcomat, majd átölelt és öntelten megkérdezte: Meg voltál elégedve tegnap....?  Nem jött ki hang a torkomon, csak bárgyún mosolyogtam. Szeretnék tudni az eddigi életedről, azt mondtad elmeséled, kértem finoman. A mosoly eltűnt az arcáról és keményen azt mondta, most nem talán holnap és egy kurta jó éjszakát-tal ott hagyott.  Másnap reggel korán elment és éjjel egykor jött haza, de azonnal bement a szobájába. Reggel én mentem el korán és egy levelet ragasztottam az ajtajára, hogy legyen szíves 3 napon belül elmenni, mert jön az unokahúgom és szükségem van a szobájára.

Este már várt  az előszobában és a levelet lobogtatta a kezében, hogy mit képzelek én? Magából kikelve ordított velem, hogy ő mindent megtenne értem én meg kiakarom az utcára rakni? Ilyen állapotban nem beszélek veled, majd holnap nyugodtan megtárgyaljuk, mondtam és beakartam menni a szobámba. De nem engedett oda állt az ajtóhoz és gonoszul rám nézett. Ezt te nem teheted velem, kiabálta dühösen! Én mindenemet odaadtam neked.... és ez tőled a hála, hogy ki akarsz dobni? Mit adtál nekem? ... mondtam. Nem bírtam tovább és erőszakkal benyomultam a szobámba és azonnal bezártam az ajtót. Rosszul éreztem magam, szédültem. Ott dörömbölt tovább az ajtón, hogy engedjem be és bocsássak meg neki, de ő úgy kiborult, mert nem akar elveszíteni, soha nem szeretett ennyire senkit mint engem. Ott marad az ajtó előtt ha nem engedem be és egész éjjel ott fog ülni a földön.

Egy óra hossza után megsajnáltam és éjfél volt, ott ült a földön,  közben folyamatosan könyörgött. Gyere be beszéljük meg nyugodtan mondtam tetetett nyugalommal, de a gyomrom liftezett. Kinyitottam az ajtót neki. Bejött, már csók sem volt, csak felkapott és kísértetiesen meg ismétlődött a tegnap este lejátszott közösülés jelenet, mert az nem volt szeretkezés, az nem volt csak egy közösülés az ő részéről és az én részemről csak egy áldozat voltam. Úgy éreztem magam, mintha egy gumi babát helyettesítettem volna!  Megint percek alatt elköszönt és eltűnt a szobájába. Letaglózva ültem éjjel fél egy volt. Hogyan fogok tőle megszabadulni?

Már a munkahelyemen is idegesen dolgoztam és felhívtam a vendégemet aki ajánlotta, okvetlen találkozni kell, mert baj van a férfivel. Másnapra beszéltünk meg időpontot.

Mikor haza értem már virágcsokorral várt és mosolygott, ne haragudjak pánikba esett, nem akar tőlem elszakadni én vagyok az élete szerelme, engedjem meg hadd maradjon és elmesél mindent eddigi életéről.

Harapófogóval, de meg tudtam, hogy van két gyereke és egy faluban nőtt fel.  A két gyerek ellenére soha nem volt házas. Nem volt hajlandó elárulni miért nem vette feleségül gyermekei anyját. Utált tanulni, de mindenhez ért, mondta. Bármit rábízhatok mindenben segít nekem. Sajnos sok rosszat is elkövettem, de ez már régen volt, mert kábítoztam, mondta. Most már rendes életet élek. Leszoktam évek óta tiszta vagyok.

Kapkodtam a levegőt.  Nagyon óvatosnak kell lennem, hogy megtudjak tőle szabadulni....gondoltam.

Megint úgy nézett rám, mintha én lennék egy megmentő angyal és azt mondta csak bennem bízik, soha még ilyen angyallal nem találkozott. Letérdelt, átkarolta a lábamat és ott sírt, tényleg könny jött ki a szeméből. Le voltam taglózva, mibe keveredtem?

A vendégem, a főnöke egyik ámulatból a másikba esett, mikor meséltem a történteket. A munkahelyén nincs vele gond a munkáját pontosan ellátja. Azt ott is észrevették, hogy nagyon bámulja a nőket és nagy tisztelettel beszél velük, de soha nem mondott semmit a magánéletéről! Azt sem tudta, hogy vannak gyerekei. Ez az ember beteg, állapította meg, segítségre van szüksége, van az ismeretségi körben pszichológus, és pszichiáter is, mindenhová elküldöm, mondta.  Mintha meg lettem volna szállva nem tiltakoztam, pedig este csak az volt a gondolatom, megszabadulni tőle....gyorsan! Sajnos beleszerettem ebbe az idióta paliba állapítottam meg.... ezért nem tiltakoztam?

Ez kettő éve történt. Azóta hetente jár pszichológushoz, - az én pénzemen - állítólag nem lehet meggyógyítani, de javítani lehet rajta.

Egy év "kezelés" után jutottam oda, hogy ma már mellettem marad az ágyban és figyel arra, hogy nekem is talán jó legyen!  Már nem szégyenlős.  De ha valami nem tetszik két - három percig tart a dührohama, tőr-zúz, veri az ajtóba a fejét és utána egy perc múlva megkérdezi nyugodtan, mi lesz a vacsora?

Büszke a férfiasságára, minden este ágyba visz... De!.....emellett megtörtént, már többször is, hogy megyünk együtt az utcán, jön egy kihívó nő, csettint és úgy megnézi, hogy majd el süllyedek szégyenemben. A testvére már volt nálunk és elmondta  ez egy csoda ami  most a Lacival történt, amióta velem van. A faluban nem volt olyan nő akit nem akart megkapni...... és addig édesgette őket...,- ugyan nem ismerik el - hogy engedtek a vágynak.  Mindig kell neki valami elfoglaltság, rengeteget dolgozik, mert ha unatkozik, akkor csak a porno filmek kötik le. Egy hónapnál tovább soha nem élt senkivel.

Vasárnap például olyan kedves volt, hogy az ágyba hozta a reggelit. Egész délelőtt henyéltünk, nevetgéltünk, azt mondta nem tudna már nélkülem élni. A fejem búbjától a lábam ujjáig csókolgatott. Nem tudom honnan van ennyi energiája, de a vége megint a szex lett. Szeretem sajnos őt és olyan kedves, szeretni való néha, olyankor elhiszem neki, hogy igazat mond és csak engem szeret....

A pszichológus szerint ez olyan betegség, mintha egy 8-9 éves gyerek lenne, felnőtt testben, felnőtt intelligenciával, de gyermeki lélekkel.

Csöng a telefon. Lacival beszél és boldog, mert vett mozi jegyet és este moziba mennek. Olyan aranyos ilyenkor mikor érzem, hogy szeret. Sokszor elhiszem amit mond, hogy csak velem akarja leélni az életét! Néha meg olyan mint aki jeget nyelt. De aztán két-három óra hossza után elmúlik és újra lehet vele beszélni.

Nagyon nehéz, nem könnyű vele élni, de sajnos szeretem és segíteni akarok neki...!

dog-1123016_340.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr698490910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása