TORTÁK, SÜTEMÉNYEK új átgondolásban!
Minél kevesebb csicsás díszítések az új irányadó elv a cukrászat világában!
Nagyon mutatós a fényes lakozott kinézetű bevont torták és már "ódívatúnak" minősülnek a fondanos és egyéb formatorták, valamint a marcipán rózsák, stb.
Természetesen továbbra is mindenki úgy díszíti a saját tortáit, ahogy neki tetszik és úgy lesz neki szép és finom!
Ezek az irányelvek azoknak fontosak, akik lépést akarnak tartani a szakmán belül a divattal!
Legeltethetjük a szemünket az édes szépségeken és egy-egy ötletes, fantáziadús háziasszony is alkothat trendi tortákat........ha tetszik neki! Körülbelül ki lehet találni, hogy miből készül. Ha azt a minőséget akarja valaki elérni ami ezeknél a tortáknál követelmény, mindig csak cukrot - nem cukorpótlót,- csak eredeti állati tejszínt - nem növényit - soha margarint, csak mindig vajat lehet használni, friss tojást és nem teljes kiőrlésű lisztet!
A következő pár torta egy orosz cukrásznő remekművei!
Most következnek a francia cukrászmesterek csodás munkái!
A francia édességek végén álljon itt egy sós kreáció! Mind sós, tehát különféle szendvicsek francia módra!
A következő szép torták rendelhetők tudomásom szerint, a Szilágyi Cukrászdában Hajdúszoboszlón!
A következő finomságok- valószínű - Budapesten a Nándori cukrászdában kapható!
Mivel mi magyarok vagyunk a közkedvelt igazán magyar DOBOS TORTA sem maradhat ki!
Jó étvágyat kívánok, minden kedves torta, sütemény és édesség rajongónak!
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO