Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

A BOLDOG ÉLET ZÁLOGA? Megdöbbentő, de igaz!!!

2018. március 04. - Karácsonyi Klári

A BOLDOG ÉLETED ZÁLOGA???

                       Megdöbbentő, de igaz!!!

Istenhez kell tartozni......, hogyan lehetséges ez???

family-2611748_960_720.jpg

Először is azt kell tisztázni mit értek boldog... élet alatt? Megelégedettséget,  az adott élethelyzetben jól érzed magad, akkor is ha egyedül élsz, akkor is ha társsal, akkor is ha kis családban, nagy családban!

Szeretet vesz körül a családban és elviselhető  jó a kapcsolatod a rokonsággal, barátokkal, kollégákkal, ismerősökkel!

Egészséges vagy és nem vagy tele különféle betegségekkel, ha már megvannak , akkor igyekszel hamar meggyógyulni belőle, vagy legalább szinten tartani, ne okozzon sok galibát, ne rontsa az életminőségedet.

Arra az életszínvonalra amit emberi módon szeretnél elérni, legyen elég pénzed...!  Először is a fedelet, lakhatást kifizetni, a rendszeres rezsit,  meleg szobát. Az ennivalóra, tisztálkodási szerekre mindig  meglegyen a megfelelő anyagi! Ha megkívánsz egy finom sütit, netán egy drága parfümöt azt is  meg tud venni. Szép helyekre nyaralni menni, étteremben egy finom étket kipróbálni.

Az igényednek megfelelő ruházatodra is teljen, majd a kultúrára is legyen elég pénzed.  Ha szeretsz színházba járni, moziba, kiállításra és a könyveket, újságokat is meg tudjad venni, ami érdekel. Valamint teljen minden olyan kiadásra, amit te szeretnél a szükségeseken kívül is megvenni! Támogatni a szeretteidet akiket akarsz.

Ezen kívül még jó lenne, hogy mindig legyen félretett tartalék pénzed is az előre nem látható kiadásokra!  A tartalék pénz az lehet bármilyen sok......., mert akkor mindig van mihez hozzá nyúlni!  Ez biztonságot ad az embernek!

Ezek egy remek, áldott polgári élet velejárói.

 

Ha neked esetleg olyan igényed van, hogy "átlag ember létedre" hófehér Rolls-Royce kocsival akarsz járni és úszómedencés kacsalábon forgó villában lakni......., akkor nem biztos, hogy kérésed valóra válik Isten által, mert lehet, hogy ehhez át kell menned a bűnözői oldalra és ott nincs Isten áldása........., ez biztos, még akkor is ha kívülről az emberek nem ezt látják!

 

ISTEN NEM!!!.... NYOMORÚSÁGRA, BETEGSÉGRE, GONDOKRA TEREMTETTE  az embert, azt szeretné , hogy boldogan, bővölködve, örömmel élhessen!

Jézus mondta: "Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és megvagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek!"    /Máté 11,28./

Azt érti ez alatt, ha már eleged van mindenből, bele fáradtál az élet nehézségeibe, harcaiba, elfáradtál......és  látod szükséged van segítségre, hogy csodás lenne, ha a gondjaidat, bánatodat, betegségedet  átadhatnád Jézusnak - nem egyedül akarod megoldani, mert belepusztulsz - és ő átveszi tőled a terheket, megnyugtat és intézkedik, hogy jobb, szebb, egészségesebb, békésebb életed legyen!

17191373_1482192818460555_7986195115355761353_n.jpg

Minden ember tudja, - ha akar, ha nem - egyszer meg fog halni! Azért küldte el az Úr a fiát  Jézust és szenvedett véráldozatot értünk emberekért, hogy aki elfogadja és elismeri Isten létezését és Jézus Krisztus véráldozatát, szabad akaratából elfogadja, akkor lehetősége van a jövőben Istenhez tartozni, és örök élete van.........a földi " halála" után! Ez Isten ajándéka számunkra!

 

Senki ne higgye, hogy  ha ő rendes, becsületes ember, akkor nincs szüksége megváltásra!  Jó cselekedetekből nem lesz örök élet, hanem csak Jézus véráldozata árán! (Nem én mondom hanem Isten!)

Isten szemében minden ember bűnös és azért küldte el a Fiát Jézust, hogy a véráldozata árán megigazulhassunk és örök életünk legyen és Isten fiaivá lehessünk!

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött  Fiát küldte, hogy aki hiszen Ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen!" /János 3,16./

 

Mivel HIT nélkül lehetetlen dolog Istennek tetszeni, ezért aki Ő elé járul, annak hinnie kell, hogy Ő létezik!

A megtérő ima után lassan megváltozik a világ, ha a következő életformát éled, ami Istennek tetsző. Isten gyermekévé váltál és ahogy a földi, bűnös ember is - ha normális a szülő - igyekszik az ő gyermekének mindenből a legjobbat adni, hát a Mi Mennyei Atyánk is a legjobbat akarja adni, amire nekünk szükségünk lenne itt a földön, csak kérni kell tőle és hinni abban, hogy azt meg is fogjuk kapni!

Mivel  - megtérés után - nekünk már a világ teremtője lett az Atyánk, bármit kérhetünk, amire szükségünk van. Örök egészséget, gyógyulást, házat, lakást, munkát, állást, a szeretteinknek és családunknak, magunknak bővölködést, társat, örömet, jó és szép, békés életet!

És milyen az Istennek is tetsző élet?

Becsületesen, tisztességesen, erkölcsösen, dolgosan, hazugság mentesen, a tízparancsolatot igyekezve betartani és tiszta lelkiismerettel élni!   Mindenki belül tudja - mert van lelkiismerete, ha igyekszik is elhallgattatni magában - , hogy mikor csinál becstelenséget, szemétséget, gonoszságot, csalást.......stb!

Ezt az Istennek is tetsző életet nem zsarnokságból kéri tőlünk, hanem nekünk akar evvel segíteni, hogy a gonosz erők ne tehessék tönkre az életünket! 

Sok titok van még a világban, amit nem vagyunk képesek földi ésszel felfogni! Azt sem...hogy ki, mikor hány évesen halt meg....? De egyszer minden rejtélyre meg lesz a válasz..!

Ennyi Isten kérése és már is bármiben kérhetünk  tőle segítséget ha látja, hogy a javát szolgálja annak aki kér,  kap..! Egészséget, örömet, munkát, pénzt, ha így élünk....,hiszünk benne, meg is fogjuk kapni!

Hinni kell, hogy Ő létezik és az Ő gyermekének minden szükségest, mindig megfogja adni!

Ő Isten és Őt nem lehet becsapni, mert a szívedbe lát, embert becsaphatsz......, de Őt nem, ezért pontosan tudja mit gondolsz a szívedben és milyen ember vagy!?

sunset-2191645_960_720.jpg

 

Igen csak ennyi a BOLDOG ÉLET ZÁLOGA, tisztességes, becsületes, erkölcsös, dolgos élet, tiszta lelkiismerettel párosulva és már is mindent megkaphatsz - csodákkal határos módon - , mert Isten fiává váltál...elfogadtad Jézus Krisztus megváltását!  Ha szívvel hiszel és szájjal mondod el ezt a megtérő imát........(rá kell kattintani )

 

 

 Ha elmondtad hittel, szívedből kérve - szabad akaratodból - ezt az imát, biztos lehetsz benne, hogy Isten megbocsájtott és a gyermekévé váltál, valamint ÖRÖK ÉLETED VAN! Nem kell többé félned a haláltól!

Igyekezz Istennek tetsző életmódot élni a jövőben és akkor......kérjél a te Mennyei Atyádtól a Jézus nevében amire szükséged van, higgyél is benne, hogy megkapod és sok-sok csoda, öröm és segítség fogja életedet bearanyozni!

beach-2179624_960_720.jpg

Soha, senkinek, semmiért bosszút nem kell állni!  Ellenségedre, vagy aki becsapott, rosszul bánt veled, igazságtalan volt hozzád, bosszúval ne gondolj......mert meg van írva: Az Úr mondja az én dolgom a bosszúállás....megfizetek mindenkinek a cselekedetei szerint!

Azért veszélyes, hogy mit csináltál tegnap, a múltban, a jelenben és jól gondold meg mit fogsz csinálni a jövőben, mert örök érvényű törvény az életben: AMIT VETETTÉL, AZT FOGOD ARATNI!

 

NINCS KIVÉTEL...még a megtért ember is, megkapja a bűneiért - ami Isten szemében bűn - az érte járó "bűntetést", tehát azt fogod aratni, amilyen voltál.....amit elvetettél!

Ezért aztán minden rossz és gonosz, simlis, hazug, szélhámos, erkölcstelen cselekedeteidért utólag mindig megfogod kapni az érte járó büntetést!  Amit elvetettél, azt mindig lefogod aratni. Hiába van aztán sírás és jajgatás...EZ AZ ÉLET TÖRVÉNYE!!!

 

Ezért kell mindig óvatosan és megfontoltan, becsületesen, erkölcsösen cselekednünk és akkor learatjuk a sok jót, szépet az örömet, a vidámságot!

Ha szívedben már Isten békessége van és átadtad irányításra neki az életedet, akkor érezni fogod, hogy

hálából tudod dicsérni, ahogy a Zsoltáros mondja: Dicsérjétek az Urat tánccal, énekszóval, zengedezéssel!

 

 

Ha elmondtad a megtérő imát,  Isten gyermekévé váltál, igyekezz Istennek tetsző életet élni és lehet örvendezni!

 

ISTEN nem ember, hogy hazudna, ő ezt üzeni az ő gyermekeinek.... kérlek olvasd el és vedd el az "örökséget" amit kaptál! Örök élet, áldás, segítség, egészség, boldogság....olvasd mit üzen neked!

"Kérjetek és adatik néktek, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyíttatik néktek!   /Máté 7,7-12/

"Minden lehetséges annak aki hisz"   /Márk 9, 14/

 

"BOLDOG AZ AZ EMBER, aki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll és csúfolódók székében nem ül.

ÉS OLYAN LESZ, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely idejekorán megadja gyümölcsét és levele nem hervad el, és minden munkájában jószerencsés lészen!"                                 /Zsoltárok 1, 1.3./

the-sea-3025268_960_720.jpg

"Tanúul hívom ma ellenetek az eget és a földet, hogy előtőkbe adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd hát az életet, hogy élhess te és utódaid!"                               / V.Mózes 30,19. /

 

Hozzuk meg a helyes döntést és élvezzük életünket úgy, ahogy korábban sosem!

Ha Jézus Krisztushoz jövünk ez egy olyan ígéret, biztosak lehettünk abban, szívünk legmélyebb szüksége is ki lesz elégítve. Ő tudja nekünk mire van szükségünk, Jézus mindnyájunkért bűnhődött - Ő mindnyájunk bűnét magára vette.

Elméletileg Jézus minden embernek a megváltója, de GYAKORLATILAG csak azoké, akik hisznek benne!

  

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr5413705204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása