Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

PARTNERSZERZÉS... 50-en, 60-on túl!?

2018. január 21. - Karácsonyi Klári

NEM JÓ AZ EMBERNEK EGYEDÜL LENNI!grandparents-2807673_960_720.jpgIlyen korban 50-en túl azt láttam sokan ott követik el a hibát, ha végre találnak megfelelő partnert, hogy elfelejtik az az ember már élt nélküle 50 évet!

Mindegy, hogy jól,  rosszul, lehettek ott mindenki életében vargabetűk, olyan dolgok amire nem volt büszke és mikor kiderül, akkor sokszor a másik fél eljátssza, hogy csalódott a másikban és nem erre vágyott, érdekes a "halálos szerelem" egyből tud váltani, mert nem azt kapta amit az illuziójában kergetett!?

Pedig jobb, ha tisztában vagyunk vele, makulátlan ember nincs, akkor sem ha saját magát igyekszik az ember így beállítani!

Bárkivel megismerkedik már ebben a korban partnerszerzés céljából, bizony mindenkinek "sok-sok vaj van már a fején!" Ezt az ujdonsült  partnernak csak apránként vagy egyáltalán nem is akarná elmondani, akkor is ha megszerette már a másikat!

Ezek sajnos a legtöbb esetben nem "örök szerelmek" csak kapaszkodások, hogy ne éljünk egyedül.........nagyon törékenyek!

Ritkán, de mégis létezik szerelem......tartósan is, ha már az elején őszinték vagyunk a másikhoz és ezáltal később nem okozunk csalódást..........tudjuk mit várhatunk a másiktól és mire számíthatunk!

Azt vettem észre nagyon fontos MÉG AZ ELEJÉN és NEM UTÓLAG! őszintén, becsületesen elmondani azokat  a nem tetsző, az ember életében elkövetett ballépéseket, amikre nem vagyunk büszkék, de hozzánk tartozik. Természetesen csak olyan partner esetében, akit úgy érzékeljük megérdemli az őszinteséget........!  Az elején elmondott dolgokat sokkal jobban elfogadja a másik szimpátia esetén,  mint ha az imádott és piedesztálra emelt partnerünkről utólag derülnek ki stiklik, amiket elhallgatott!

 

Ha tényleg szeretnénk tartósan, szeretetben együtt élni a számunkra kedves, szimpatikus, megszeretett emberrel, akkor első számú tudnivaló:  mindig hazugság mentesen, őszintén, becsületes  beszélni az életünkről.......!

 

solitude-2896547_960_720.jpg

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr3013591277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása