Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

SOK SZÉPPEL, ÖRÖMMEL AJÁNDÉKOZTÁK MEG A KÖZÖNSÉGET!..Kedvenc Művészek 1.rész

2016. június 19. - Karácsonyi Klári

VOITH ÁGI művésznő..... és BODROGI GYULA művész úr.....

 

Sok kedves emlék fűz a Művészek alakításához . Én még emlékszem mikor a József Attila Színházban fel állva tapsolt sok percen keresztül a közönség a Kaktusz Virága c. és az Imádok férjhez menni c. darabnál! Köszönet a Potyautas, a Kikapos Patikárius  és a többi felejthetetlen, szórakoztató előadásért...

Egyedül is kitűnő Művészek, de mégis a legtöbbször Voith Ági művésznő és Bodrogi Gyula  művész úr nevét sokszor teljesen egybe szokták emlegetni, mert egyrészt papíron a mai napig hites házasok, másrészt annyi remek figurát , szerepet játszottak végig együtt, hogy elválaszthatatlanok egymástól!

Szubjektív válogatásomhoz jó szórakozást kívánok!

Részlet a potyautasból.........

Itt Szenes Iván ismert zeneszerző lakásán énekelnek együtt!

Passzol ez a híres filmdal is hozzájuk!  Ők ketten, együtt.......

A közismert dala mindig nagy tapsot kap!

Nóti Károly: Nyitott Ablak c. előadása igazi fergeteges sikert aratott! A markotányos lány mellett, szenzációsak - a mafla, de mindegyiknek meg van a magához való esze - igazi röhögést kiváltó remek katonák!

Paudits Béla, Tahi Tóth László, Bozsó József, Harsányi Gábor!

Na mihez is volna kedve.......Ágikának?

Ők már megfejtették a hosszú élet titkát! Hát a hosszú házasság..............?!

Volt egy remek darab a 18 évvel fiatalabb fiú bolondul a nőért, aki boldog és szerelmes lesz mert sokkal kellemesebb egy negyvenes arcot, testet ölelni, csókolni mint a lottyadt idős, beteg férjét. A hölgy azt gondolja , így ő is fiatal marad......!  Voith Ági ebben a dalában, szenzációs színésznői eszközökkel megmutatja, mindent tud a szakmáról, érdemes a zseniális arcjátékát megfigyelni...! Milyen következtetésre jut egy szerelmes asszony, akit elcsábított egy 18 évvel fiatalabb férfi....?

A SZERETET bármennyi idős is az ember, összeköt! Kiváló egészséget és sok -sok örömet Mindkettőjüknek!

Kedves MŰVÉSZNŐ és MŰVÉSZ ÚR, köszönjük a sok szép felejthetetlen órákat!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr108821780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása