Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

KAROLINA különleges románca!

2016. március 04. - Karácsonyi Klári

 

A dolog megtörtént  2010-ban. Karolina 54 éves volt, tanárnő.  Francia és svéd nyelvet tanított egy nyelviskolában. Férjével aki urológus, nemrégen ünnepelték az ezüst lakodalmukat. A fiúk 24 éves, de még otthon lakik. Szép tágas lakásuk van a Rózsadombon, van mit a tejbe aprítani. A tanárnő helyes kis filligrán alkatú szőke, rövid hajú teremtés. Olyan kis kedves, szemrevaló.

Karolina osztályába egy új tanuló érkezett Zsolt 34 éves elmúlt az iratai szerint. Kezdettől fogva észrevette Karolina, a férfinek tetszhet, mert másképpen nézz rá a magas fiatal ember, mint a többi tanítvány. Először azt hitte képzelődik, hiszen már jóval elmúlt ötven. Hogyan is tetszhetne  ő már egy ilyen fiatal embernek, mint nő? Biztosan képzelődők - gondolta magában-.

Aztán a szünetben oda ment hozzá a férfi és kérte van-e valami megoldás, hogy ő neki nagyon gyorsan meg kell tanulni svédül munkára várják kint, nem tud evvel a lassú tempóval haladni. Elvállalná-e a tanárnő, hogy őt külön tanítsa,hogy minél hamarabb értsen svédül? Egy lehetőség van mondta Karolina ha tud jönni este 8-ra tanulni, mert akkor már van szabad terem a nyelviskolába, akkor privátban elvállalja. Beleegyezett a fiú és már másnaptól indult a külön tanítás.  Rengeteget nevettek az órákon együtt, szépen haladtak. Karolina rá jött, hogy jól érezte az elején a fiatal ember szemében a csillogás miatta volt. A tanárnő furcsát vett magán észre, többet járt fodrászhoz, kozmetikushoz,vett egy-két új ruhát is és az átlagosnál is igyekezett szebben felöltözni, egyszóval tetszeni  akart  Zsoltnak, akit teljesen meghódított. Volt olyan, hogy pillanatokig csak nézték egymást! Olyankor "megállt" a levegő!   Állandóan az  eszébe volt a férfi alig várta, hogy este 8 óra legyen és találkozzanak. Magában elnevezte fiúkának. Tulajdonképpen a fiam lehetne - gondolta -,de még véletlenül sem érzett anyai érzéseket Zsolt iránt. Karolinának - Zsolt egy szeretni való komoly férfi volt és a fiúkának is Ő, egy öszinte szerelemmel szerethető csodás asszony volt!.............

Bármennyire is harcolt Karolina ellene , rájött bizony teljesen beleszeretett a fiúkába. Olyan szerelmes mint egy tinédzser. Jött a karácsony. Egy bögrét ajándékozott a férfinek amire egy karácsonyfa volt ráfestve. És akkor jött a meglepetés. Zsolttal egymással szemben álltak, majd udvarias puszinak indult. Amikor Karolina akarta  volna vissza puszilni a fiút, az egyszer csak elkapta gyengéden, de mégis tiszta erőből szorosan átölelte és arcát az arcához nyomta, dörzsölte és a két test szorosan egymáshoz simult, furcsa dolog történt.

Karolina soha életében ilyent nem érzet. Eltűnt neki a világ és nem érezte a fiú testét ,mintha  Zsolt egész testével "belément" volna. Nem tudta hol van, csak a fiú arcát érezte a testét nem. Nem is látott csak fényeket. Fogalma sincs mennyi  ideig tarthatott ez az állapot, egy-két másodpercig,  vagy percekig???  Mikor magához tért, érezte a keze neki is a férfit ölelte, úgy húzta ki onnan. De semmire sem emlékezett, mi történt? Életében volt már többször is szerelmes, de soha ilyen nem érzett???  Mi lehetett ez?

Mikor megtudott szólalni, a hangja idegenül csengett, mintha nem is az övé lett volna. Zsolt szintén borzasztóan zavarban volt , nem mert ránézni és amilyen hamar csak lehetett nagyon udvariasan elköszönt.

Karácsony Szenteste jött üzenet az okos telefonjára: Csodás Karácsonyt kívánok, Szeretem magát és mindig boldognak akarom látni!

Az új évben még találkoztak és a fiú egy kis arany szívet adott nyaklánccal együtt Karolinának. A tanárnő bajban volt, mit csináljon? Úgy érezte tiszta szívéből szereti ezt az férfit aki a fia lehetne, de minek szereti, semmi értelme?

A fiú egy csodás színes rózsákból álló csokrot adott a tanárnőnek és azt mondta: Jöjjön velem Svédországba, imádom magát!.............

Karolina végig bőgte az éjszakát, szerencse, hogy  a férje ügyeletes volt és nem tudott semmit a dolgokról. Ez nem olyan ügy amit bárkinek is el lehetne mondani. Még a legjobb barátnőjének sem mondta el. Kinevette volna, ne gyerekeskedjen már!  Komoly szerelem? Az ő korában és egy ilyen "kisfiúval"?  Nevetséges!

Zsolt elment Svédországba dolgozni. De minden héten menetrendszerűen megjelenik az okos telefonon, hogy szép, nyugodt hétvégét kívánok a kedves Tanárnőnek.........hat éve már....minden hétvégén!!!

10419424_1567309333584205_618856271961987845_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr258445126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása