Szines Irások

Karácsonyi Klára

Karácsonyi Klára

KEDVENC MŰVÉSZEK! 3.rész Sok élménnyel és örömmel ajándékozta meg a közönséget!

2016. június 21. - Karácsonyi Klári

MÁTHÉ ERZSI MŰVÉSZNŐ.......

Felejthetetlen alakítások sorát láttam tőle, a Nemzeti Színházban, a Katona József Színházban és több másik színházban!  Jellegzetes hangjával sok-sok karakter és főszerepeket játszott. Rengeteg elismerés és komoly díjak tulajdonosa!

 image.jpg

Remek színésznő.....sajnos a kora miatt ma már nem játszik...., de mindig örülök, mikor riportot csinálnak vele és hallom az őszinte, minden kertelés nélküli hangját!

Azt vettem észre, hogy az ember egy bizonyos koron túl - idősebb korában - már sokkal őszintébben mer véleményt, mondani, nyilvánítani. Sejtem miért, de ez most nem ide tartozik.

a5f0b35e517ce248d60abaf1a314eabb.jpg

MÁTHÉ ERZSI MŰVÉSZNŐ  89 éves!   Jó egészséget és sok örömet kívánunk!

"Mindig is szerettem" Máthé Erzsit, mindegy volt számomra, hogy klasszikus műben játszott a Nemzetibe, vagy kacagtató kabaréban. Mindegyikben tökéletes volt!

 

 Érdemes megfigyelni a felmosásnál, olyan profi módon csavarja ki a rongyot, a takarítónő minden mozdulata, eredeti!     ÉRDEMES VOLT?...HÁT PERSZE !!!!

 Csak egy régi dal!

A színpadon, sajnos kevés felvétel van róla!

A sok kabaré tréfa közül az egyik. Mindenütt zseniálisan hozza a figurát!

Brillírozik a szerepben, a közönség meg dől a hahotázástól!

Mi is a dal címe?  Jó lenne százhúsz évig élni....! Mindnyájunknak kívánom, így legyen!

Köszönjük Máthé Erzsi Művésznőnek a sok felejthetetlen alakítást, rengeteg nevetést, amivel megajándékozta a közönséget!

Kedves Művésznő, boldog, örömteli és betegség mentes éveket kívánunk Önnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr468826728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása